сонечны заплечнік

Свет рухаецца даволі хутка ў гэтыя дні, і, як следства, сучасны чалавек пастаянна знаходзіцца ў руху ад аднаго месца да іншага. з'яўленне на мабільны тэлефон і ноўтбук прымусілі нас яшчэ больш мабільным. тэхналогія прасунулася настолькі, што людзі цяпер могуць узяць іх з імі працаваць, раскаваных ад сваіх кабінак. усё больш і больш у грамадскіх месцах падлучаныя да сусветнага павуціння праз бесправадны доступ у Інтэрнэт, дазваляючы людзям злучыцца ў парках, кафэ і плошчаў. вы не можаце хадзіць 10 футаў (3 метра) у буйным горадзе ў гэтыя дні, не бачачы кагосьці які зачыняе здзелку па мабільным тэлефоне, пошук у Інтэрнэце з КПК або правяраць электронную пошту на ноўтбуку. няма ніякіх сумневаў, што гэта лічбавы і партатыўны свет у якім мы жывем.
The problem with this kind of technology is that it all requires juice to make it happen. as advanced as these handheld devices are, every PDA, cell phone and MP3 player on Earth is limited by its battery life. the most advanced pocket computer you could imagine becomes nothing more than a paperweight once the battery runs out.
But take heart, tech-man – there’s a solution. some smart people have married solar cell technology with the old-fashioned backpack to create a charging station you can take along with you. all you need is a little sunshine and time, and you’ll never be short on battery life again. solar-powered backpacks are the latest travel gadgets in the tech world to make sure you stay connected.