Rreth Nesh

B & G Fashions International Ltd, është një projektuesi profesional, prodhuesi dhe furnizuesi i çanta popullore, i cili ka mbi 15 vjet përvojë të prodhimit në Kinë jug, ne kemi ndërtuar grupe të tërë të makinerive të prodhimit të avancuar dhe profesional R & D ekipe, ne ofrojme gjithë- zgjidhja e rrumbullakët për klientët përfshijnë projektimin, citat, duke e bërë pjatë, prodhim, paketimin dhe shpërndarjen etj

produkt mbulon kuletë,cante shpine,ngarkesë,endacak,tufë,qese mbrëmje,portofol,qese kozmetikë, qese plazh, çantë shpine etj, produktet tona janë eksportuar në shumë vende në të gjithë botën, të tilla si SHBA, frëngjisht, Gjermania, Italia, Rusia, Greqia etj, ne kemi fituar një reputacion të fortë për cilësi të lartë, çmim të arsyeshëm dhe shërbim më të mirë.

Ne jemi furnizues i besueshëm për të gjithë tregtarët me shumicë, shpërndarësit dhe përdoruesit përfundimtarë të, kënaqësinë tuaj është ajo që ne jemi duke shkuar për të, ne do të donim që të bashkohen duart me ju për të krijuar një të ardhme të shkëlqyer.

intro