Bag Evening

Një qese mbrëmje është një kuletë e cila është projektuar për t'u përdorur gjatë mbrëmjes në ngjarjet formale dhe partive. Tipar dallues i këtij lloji të qese është madhësia e tij, shumica janë në gjendje të mbajnë vetëm disa sende.
Shumë çanta në mbrëmje janë të dizajnuara si kthetrat, që do të thotë se ata nuk kanë shiritat dhe ata janë menduar për të mbajtur në dorë. Varësisht nga projektuesi, një qese mund të jetë e thjeshtë dhe understated, apo të egër, me beading përpunuar, qëndisje, apo tekstileve, shumë designers të krijojnë qese në një gamë të ngjyrave, duke siguruar që klientët mund të gjeni një njeri i cili do të Accessorize në mënyrë të përshtatshme me rroba.