Cosmetic Bag

Vajzat kanë shumë grim dhe kozmetikë. Për të bërë punët e tyre më të lehtë kur të kërkoni për kuq buzësh e tyre, bojë për vetulla, sy astar etj pse nuk e vënë të gjitha bazat tuaja bukuri në një nga këto purses projektuar kozmetikë. Të gjitha purses kanë një mbyllje zippered në krye dhe gjithashtu një ndarje fshehur brenda për jetën private shtuar.