Lajme

 • Gëzuar Viti i ri kinez 2017
  Ora Post: Jan-20-2017

  Dear Customers: Thank you all for giving our company full support in 2016,The Spring Festival of 2017 is approaching,all the staff of B&G Fashions company wish you a happy Spring Festival and good luck in the year of the Rooster! In order to celebrate the traditional Spring Festival,the compa...Lexo më shumë »

 • Si për të bërë një qese lëkure
  Ora Post: Dec-23-2016

  Making a leather bag is not as hard as it may seem. Leather bags or purses are durable and do not wear out as fast as other fabrics do. This leather bag design is a small leather purse that is both fashionable and easy to make.  Instructions 1. Cut the fabric into three equal sections. The sect...Lexo më shumë »

 • Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri!
  Ora Post: Dec-22-2016

  Dear  Value Customers, Merry Christmas and Happy New Year! Lexo më shumë »

 • Dita Kombëtare e Republikës Popullore të Kinës
  Ora Post: Sep-27-2016

  The National Day of the People’s Republic of China (Chinese: 国庆节; pinyin: Guóqìng jié) is a public holiday in the People’s Republic of China to celebrate their national day, and is celebrated annually on October 1. The PRC was founded on October 1, 1949, with a ceremony at Tianan...Lexo më shumë »

 • harton shpinës
  Ora Post: Apr-23-2016

  A Backpacks in general fall into one of four categories: frameless, external frame, internal frame, and bodypack. A pack frame, when present, serves to support the pack and distribute the weight of its contents across the body more appropriately, by transferring much of the weight to the hips an...Lexo më shumë »

 • Çfarë është një shpinës?
  Ora Post: Apr-23-2016

  A backpack — also called bookbag, kitbag, knapsack, rucksack, pack, or sackpack — is, in its simplest form, a cloth sack carried on one’s back and secured with two straps that go over the shoulders, but there can be variations. Lightweight types of backpacks are sometimes worn on only one ...Lexo më shumë »

 • Çfarë është një qese mbrëmje?
  Ora Post: Apr-23-2016

  Një qese mbrëmje është një kuletë e cila është projektuar për t'u përdorur gjatë mbrëmjes në ngjarjet formale dhe partive. Tipar dallues i këtij lloji të qese është madhësia e tij: shumica janë në gjendje të mbajnë vetëm disa sende. Shumica dyqane shitur një shumëllojshmëri të çanta në mbrëmje, duke përfshirë krijimet me e famshme ...Lexo më shumë »

 • Si Solar-powered Backpacks punë?
  Ora Post: Apr-23-2016

  Bota lëviz shumë shpejt këto ditë, dhe si rezultat, modern njeriut është vazhdimisht në lëvizje nga një vend në një tjetër. Ardhjen e telefonit celular, laptop dhe asistent personal digjital (PDA) na ka bërë edhe më të lëvizshme. Teknologjia ka përparuar aq shumë sa që njerëzit tani mund të marrë thei ...Lexo më shumë »

 • Si për të mbrojtur çanta lëkure
  Ora Post: Apr-16-2016

  çanta prej lëkure janë sendet luksoze që mund të jetë i shtrenjtë, sidomos kur ata janë brand name. çanta prej lëkure mund të jenë të prirur për të dëmtuar për shkak të lagështirës, ​​ujit, përdorim të përditshëm ose myk. Mbajtja e lëkurë të zhdërvjellët dhe të fortë mund të bëjë qese zgjasë më shumë dhe të mbetet i kënaqshëm për periudha të gjata kohore ....Lexo më shumë »

 • -Mid Autumn Festival
  Ora Post: Jan-09-2016

  Falling on the 15th day of the 8th month according to the Chinese lunar calendar, the Mid-Autumn Festival is the second grandest festival after the Spring Festival in China. It takes its name from the fact that it is always celebrated in the middle of the autumn season. The day is also known as ...Lexo më shumë »

 • Mid-Autumn Festival!
  Ora Post: Sep-05-2015

  Warmly celebrate Mid-autumn festival! At the same time our office will be closed from 6th Sept to 8th Sept ,2014. please contact us through our company’s emailinfo@bng-intl.com or sales@bng-intl.com  if any urgency. B & G FASHIONS INTERNATIONAL CO;LTD  IT Dept. 2015-09-05 Lexo më shumë »

 • Çfarë është Nappa lëkure?
  Ora Post: Aug-10-2015

  Home furnishings are made of a wide variety of materials, from natural to man-made. Some types of leather are used to cover couches, ottomans, beds and other furnishings. One such leather is Nappa leather. Definition Nappa leather defines all types of full grain leathers. Nappa leather comes from...Lexo më shumë »

 • Milani do të presë dytë Botërore lëkure Kongresit
  Ora Post: Apr-10-2015

  Italisht Shoqata Industria tanning UNIC ka njoftuar se do të presë një botim të dytë të Kongresit lëkure Botërore, e cila për herë të parë u mbajt në Rio de Janeiro në nëntor 2011. Një ngjarje zyrtar i Këshillit Ndërkombëtar të Tanners, edicioni i vitit 2015 i kongresit do të marrë vendosur në Milano ...Lexo më shumë »