Si për të bërë një qese lëkure

Marrja e një qese lëkure nuk është aq e vështirë sa mund të duket. çanta prej lëkure apo purses janë të qëndrueshme dhe nuk veshin jashtë aq shpejt sa pëlhura të tjera të bëjë. Ky dizajn qese lëkure është një lëkurë të vogël qese që është edhe në modë dhe të lehtë për të bërë.

Udhëzime

1. Pritini pëlhurë në tri pjesë të barabarta. Seksionet përbëjnë pjesën e përparme, mbrapa dhe përplasje e të qese. Trim 2 inç off e një nga pjesët për të përdorur si lëkurë qese'S rrip.

2. kon skajet e seksionit të gërmuar për rrip. Pritini 2 inç nga një anë në një kënd 45-shkallë. Trim skajet tapered në një formë të rrumbullakuar. Kjo është përplasje. Trim atë për të bërë panik e të qese të shkurtër ose të lënë atë në gjatësi të plotë, si e dëshiruar.

3. Vendi copa para dhe prapa në krye të njëri-tjetrit, anët e drejtë së bashku. Qep një cepin 1/4 inç rreth copa të të qese për të lidhur ato së bashku. Ju tani kanë një formë katrore xhep.

4. Qep përplas mbi kurrizin e qese 2 inç nga maja. Sigurohuni buzë ju qep nuk është buzë tapered. Qep një cepin 1/4 inç rreth buzë të panik.

5. Gjeni mes të gjerësisë e qese dhe përplasje ku ju dëshironi punë e lehtë për jetë. Bashkangjisni parakohshme në atë vend për panik dhe vendin përkatës në frontin e qese.

6. Dele skajet e të dy pjesëve rrip në 1/2 inç. Qep ato së bashku me lëkurë ballafaqohet jashtë në të dy copa. Bashkëngjitni rrip në qese me qepje e tyre në anën e pasme të qese në distanca të barabarta. Trim këto pjesë para se ata janë të ngjitura për të bërë rrip të shkurtër.


Ora Post: Dec-23-2016