Si për të mbrojtur çanta lëkure

çanta prej lëkure janë sendet luksoze që mund të jetë i shtrenjtë, sidomos kur ata janë brand name. çanta prej lëkure mund të jenë të prirur për të dëmtuar për shkak të lagështirës, ​​ujit, përdorim të përditshëm ose myk. Mbajtja e lëkurë të zhdërvjellët dhe të fortë mund të bëjë qese zgjasë më shumë dhe të mbetet i kënaqshëm për periudha të gjata kohore. Mbrojtja qese mund të ndërmarrin veprime parandaluese, por lëkurë do të zgjasë më shumë dhe do të vazhdojë që të duken bukur për vite me kujdesin e duhur.

Që ju duhet

l lëkure conditioner

l Saddle sapun

l leckë Soft

l Water

udhëzim

  1. Fshini të gjitha pluhuri dhe papastërtitë nga qese lëkure me një leckë të butë shpesh. Pluhuri duhet të hiqet çdo ditë ose çdo ditë të tjera.
  2. Bëhem i lagur leckë të butë dhe pastaj të aplikojnë sapun shalë, duke punuar atë në qese me një të butë, lëvizje rrethore. Aplikoni një shiringë sapun shalë të lajë rroba. Nëse përdorni sapun që nuk është në një shishe, përdorni afërsisht një sasi butonin-sized e sapun për qese. sapun Saddle është një sapun i butë që është e përshtatshme për shumicën prej lëkure. Test për problemet njollë në një zonë unnoticeable, si pjesën e poshtme të qese, për të siguruar sapun nuk do të prishin ngjyrë. Në mënyrë tipike, shalë sapun nuk do të jetë problematike për çanta lëkure më të madhe. Fshini sapun tepërt larg me një leckë të pastër, të lagur.
  3. Thatë lëkurë plotësisht pasi gëlltit atë. Kjo parandalon myk dhe myk rritje në qese lëkure. Gjithmonë mbani çantën sa më e thatë të jetë e mundur ose të thatë atë menjëherë pasi ajo ka marrë lagësht.
  4. Aplikoni kondicioner lëkurë kur lëkurë fillon të ndjehen të vështirë, i ngurtë ose si ajo do të crack.Leather conditioners janë bërë në mënyrë specifike për të përmirësuar fleksibilitetin e lëkurës.
  5. Ruajeni qese lëkure në një zonë pa lagështi. Të ujit dhe ngrohjes janë të këqija për lëkurë.

Lë të kuptohet:

Nëse myk ose myk Rritja fillon në lëkurë, të pastër qese lëkure me një përzierje e gjysmë fërkim alkool dhe gjysmë ujë. Lag një leckë në përzierje dhe të fshijë myk ose myk lirë. Trajtojnë lëkurë me kondicioner pas myk ose myk është hequr dhe lëkurë është tharë.


Post time: Apr-16-2016