-Mid Autumn Festival

timg

Bie në ditën e 15 të muajit të 8-të në bazë tëKalendari hënor kinez, Festivali Mid-Autumn është festivali i dytë madhështore pasFestivali i Pranveresnë Kinë. Ai merr emrin e vet nga fakti se ajo festohet gjithmonë në mes të sezonit të vjeshtës.

Një ditë është i njohur edhe si Festivali Hënë, si në atë kohë të vitit hëna është në roundest saj dhe të zgjuarit.

2016 Mid-Autumn Festival bie më 15 shtator, festa zgjat nga 15 shtator deri më 17, për shkak të motit të këndshme të vjeshtës kjo është një kohë e pikut për të udhëtuar, në të njëjtën kohë zyrën tonë do të jenë të mbyllura gjatë 15 shtator deri më 17, në qoftë se ndonjë urgjente pyetje ju lutem na kontaktoni me Email: info@bng-intl.com

Mirë se vini në Kinë dhe të eksplorojnë zakonet tradicionale popullore e këtij festivali interesante!

www.bng-intl.com


Post time: Jan-09-2016