Çfarë është një qese mbrëmje?

qese mbrëmjenjë qese mbrëmje Eshte nje kuletë e cila është projektuar për t'u përdorur gjatë mbrëmjes në ngjarjet formale dhe partive. Tipar dallues i këtij lloji të qese është madhësia e tij: shumica janë në gjendje të mbajnë vetëm disa sende. Shumica dyqane shitur një shumëllojshmëri të çanta në mbrëmje, duke përfshirë krijimet nga designers famshëm, dhe kjo është gjithashtu e mundur për të porositur këto çanta përmes kompanive që specializohen në mbrëmje dhe veshin formale.

Shumë çanta në mbrëmje janë të dizajnuara si kthetrat, që do të thotë se ata nuk kanë shiritat dhe ata janë menduar për të mbajtur në dorë. Varësisht nga projektuesi, një qese mund të jetë e thjeshtë dhe understated, apo të egër, me beading përpunuar, qëndisje, apo tekstileve. Shumë designers të krijojë edhe çanta në një gamë të ngjyrave, duke siguruar që klientët mund të gjeni një njeri i cili do të Accessorize në mënyrë të përshtatshme me rroba.

Përveç qese të reja mbrëmje, ai gjithashtu mund të gjeni ato të cilësisë së mirë dhe antike. Me rrobat e duhura, çanta të tilla mund të bëjë një spërkatje mjaft, veçanërisht që nga përdorimi i një qese të cilësisë së mirë siguron që askush tjetër nuk do të ketë të njëjtën qese. në qoftë se ju e përdorni një cilësisë së mirë qese mbrëmje, Sigurohuni që ajo është në gjendje të mirë, pasi ju nuk doni qese të shqyej hapur në mes të mbrëmjes.

Picking një të mirë qese mbrëmje kërkon një kujdes dhe reflektimit. Qëllimi është për të gjetur një që koordinon edhe me rrobat e një vesh, pa shkëputur prej tyre. Megjithatë, nëse qese është shumë i butë ose shumë të thjeshtë kur në kontrast me fustan të veshur, kjo mund të jetë ndeshje. Prandaj, është një ide e mirë për të marrë së bashku fustan në dyqan ku qese është blerë, për të parë se si të dy duken së bashku. shitjet e stafit mund të ofrojnë rekomandime për klientët që kërkojnë ata.

Kur zgjedhjen e një qese mbrëmje, Ju mund të dëshironi të mendojnë për atë që shkon në të. Si rregull i përgjithshëm, ajo duhet të jetë në gjendje të mbajë disa përbërjen themelore të cilat mund të përdoret për të freskohem, si kuq buzësh dhe eyeliner. Përveç kësaj, qese të akomoduar shtëpi apo makinë çelësat, një sasi të vogël të parave të gatshme dhe identifikimit, dhe një telefon celular, i cili duhet natyrisht të vendosur për të heshtur ose të lëkund. një qese mbrëmje nuk duhet të fryrje me sende, kështu që nëse ju gjeni veten wedging gjëra në një për një natë jashtë në qytet, ju duhet të gjeni një qese të madhe, ose të zvogëlojë numrin e artikujve të "nevojshme" duke u mbushur.


Ora Post: Apr-23-2016