Business News

 • Si për të bërë një qese lëkure
  Ora Post: 2016/12/23

  Marrja e një qese lëkure nuk është aq e vështirë sa mund të duket. çanta prej lëkure apo purses janë të qëndrueshme dhe nuk veshin jashtë aq shpejt sa pëlhura të tjera të bëjë. Ky dizajn qese lëkure është një çantë e vogël lëkure që është edhe në modë dhe të lehtë për të bërë. Udhëzime 1. Pritini pëlhurë në tri pjesë të barabarta. Sekti ...Lexo më shumë »

 • harton shpinës
  Ora Post: 2016/04/23

  Një Backpacks në vjeshtë të përgjithshme në një nga katër kategori: frameless, kornizë e jashtme, kornizë e brendshme, dhe bodypack. Një kornizë paketë, kur janë të pranishme, shërben për të mbështetur paketë dhe për të shpërndarë peshën e përmbajtjes së saj në të gjithë trupin mënyrë më të përshtatshme, duke transferuar më të madhe të peshës për hips një ...Lexo më shumë »

 • Çfarë është një shpinës?
  Ora Post: 2016/04/23

  A shpinës - i quajtur edhe bookbag, kitbag, çantë shpine, çantë shpine, paketë, ose sackpack - është, në formën e tij më të thjeshtë, një thes leckë ushtruar dikujt mbrapa dhe të siguruar me dy shiritat që shkojnë mbi supet, por mund të ketë variacione. Llojet e lehtë të backpacks janë të veshur ndonjëherë në vetëm një ...Lexo më shumë »

 • Çfarë është një qese mbrëmje?
  Ora Post: 2016/04/23

  Një qese mbrëmje është një kuletë e cila është projektuar për t'u përdorur gjatë mbrëmjes në ngjarjet formale dhe partive. Tipar dallues i këtij lloji të qese është madhësia e tij: shumica janë në gjendje të mbajnë vetëm disa sende. Shumica dyqane shitur një shumëllojshmëri të çanta në mbrëmje, duke përfshirë krijimet me e famshme ...Lexo më shumë »

 • Si Solar-powered Backpacks punë?
  Ora Post: 2016/04/23

  Bota lëviz shumë shpejt këto ditë, dhe si rezultat, modern njeriut është vazhdimisht në lëvizje nga një vend në një tjetër. Ardhjen e telefonit celular, laptop dhe asistent personal digjital (PDA) na ka bërë edhe më të lëvizshme. Teknologjia ka përparuar aq shumë sa që njerëzit tani mund të marrë thei ...Lexo më shumë »

 • Si për të mbrojtur çanta lëkure
  Ora Post: 2016/04/16

  çanta prej lëkure janë sendet luksoze që mund të jetë i shtrenjtë, sidomos kur ata janë brand name. çanta prej lëkure mund të jenë të prirur për të dëmtuar për shkak të lagështirës, ​​ujit, përdorim të përditshëm ose myk. Mbajtja e lëkurë të zhdërvjellët dhe të fortë mund të bëjë qese zgjasë më shumë dhe të mbetet i kënaqshëm për periudha të gjata kohore ....Lexo më shumë »

 • Milani do të presë dytë Botërore lëkure Kongresit
  Ora Post: 2015/04/10

  Italisht Shoqata Industria tanning UNIC ka njoftuar se do të presë një botim të dytë të Kongresit lëkure Botërore, e cila për herë të parë u mbajt në Rio de Janeiro në nëntor 2011. Një ngjarje zyrtar i Këshillit Ndërkombëtar të Tanners, edicioni i vitit 2015 i kongresit do të marrë vendosur në Milano ...Lexo më shumë »