Kompania News

 • Gëzuar Viti i ri kinez 2017
  Ora Post: 2017/01/20

  Konsumatorët e nderuar: Ju faleminderit të gjithëve për dhënien kompaninë mbështetjen tonë të plotë në vitin 2016, Festivali Pranvera e 2017 po i afrohet, i gjithë stafi i B & G kompani modelet e ju uroj një Festival të lumtur Pranvera dhe fat të mirë në vitin e gjel! Në mënyrë për të festuar festën tradicionale pranverë, kompanitë ...Lexo më shumë »

 • Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri!
  Ora Post: 2016/12/22

  Dear  Value Customers, Merry Christmas and Happy New Year! Lexo më shumë »

 • Dita Kombëtare e Republikës Popullore të Kinës
  Ora Post: 2016/09/27

  The National Day of the People’s Republic of China (Chinese: 国庆节; pinyin: Guóqìng jié) is a public holiday in the People’s Republic of China to celebrate their national day, and is celebrated annually on October 1. The PRC was founded on October 1, 1949, with a ceremony at Tianan...Lexo më shumë »

 • Çfarë është një shpinës?
  Ora Post: 2016/04/23

  A shpinës - i quajtur edhe bookbag, kitbag, çantë shpine, çantë shpine, paketë, ose sackpack - është, në formën e tij më të thjeshtë, një thes leckë ushtruar dikujt mbrapa dhe të siguruar me dy shiritat që shkojnë mbi supet, por mund të ketë variacione. Llojet e lehtë të backpacks janë të veshur ndonjëherë në vetëm një ...Lexo më shumë »

 • Si për të mbrojtur çanta lëkure
  Ora Post: 2016/04/16

  çanta prej lëkure janë sendet luksoze që mund të jetë i shtrenjtë, sidomos kur ata janë brand name. çanta prej lëkure mund të jenë të prirur për të dëmtuar për shkak të lagështirës, ​​ujit, përdorim të përditshëm ose myk. Mbajtja e lëkurë të zhdërvjellët dhe të fortë mund të bëjë qese zgjasë më shumë dhe të mbetet i kënaqshëm për periudha të gjata kohore ....Lexo më shumë »

 • -Mid Autumn Festival
  Ora Post: 2016/01/09

  Bie në ditën e 15 të muajit të 8-të sipas kalendarit hënor kinez, Festival Mid-Autumn është festivali i dytë madhështore pas Festivalit të Pranverës në Kinë. Ai merr emrin e vet nga fakti se ajo festohet gjithmonë në mes të sezonit të vjeshtës. Një ditë është i njohur edhe si ...Lexo më shumë »

 • Mid-Autumn Festival!
  Ora Post: 2015/09/05

  Ngrohtësisht festuar festën Mid-vjeshtë! Në të njëjtën kohë zyra jonë do të jetë e mbyllur nga 6 shtator në 8 shtator 2014. ju lutemi të na kontaktoni përmes kompanisë sonë emailinfo@bng-intl.com ose sales@bng-intl.com nëse ndonjë urgjencë. B & G Modelet INTERNATIONAL CO; LTD IT Dept 2015/09/05 Lexo më shumë »

 • Milani do të presë dytë Botërore lëkure Kongresit
  Ora Post: 2015/04/10

  Italisht Shoqata Industria tanning UNIC ka njoftuar se do të presë një botim të dytë të Kongresit lëkure Botërore, e cila për herë të parë u mbajt në Rio de Janeiro në nëntor 2011. Një ngjarje zyrtar i Këshillit Ndërkombëtar të Tanners, edicioni i vitit 2015 i kongresit do të marrë vendosur në Milano ...Lexo më shumë »