Produkte

Produkti ynë mbulon çanta dore, sup çanta, qese ngarkesë, çanta hobo, qese stofi skocez, çantë, kuletat, çantat mbrëmje, çanta kozmetike, çanta byzylyk dhe shpinës etj,
Lëkure, materiale PU, Canvas, Nylon, pambuku, saten janë të gjitha në dispozicion.