Solar Backpack

Bota lëviz shumë shpejt këto ditë, dhe si rezultat, modern njeriut është vazhdimisht në lëvizje nga një vend në një tjetër. ardhjen e telefonit celular dhe laptop na kanë bërë edhe më të lëvizshme. teknologjia ka përparuar aq shumë sa që njerëzit tani mund të marrin punën e tyre me ta, Unchained nga cubicles e tyre. gjithnjë e më shumë zona publike janë përkulur në web të gjerë botëror nëpërmjet internetit pa tel, duke lejuar njerëzit që të lidheni në parqet, kafenetë dhe sheshe. ju nuk mund të ecin 10 këmbët (3 metra) në një qytet të madh këto ditë pa parë dikë mbylljes së një marrëveshje në një telefon celular, në kërkim në internet me një PDA apo kontrolluar e-mail në një kompjuter portativ. nuk ka dyshim se kjo është një botë dixhitale dhe i lëvizshëm në të cilën jetojmë.
Problemi me këtë lloj të teknologjisë është se të gjitha kërkon lëng për ta bërë atë të ndodhë. si avancuar si këto pajisje handheld janë, çdo PDA, telefon celular dhe MP3 player në Tokë është e kufizuar nga jeta e saj e baterisë. kompjuteri më i avancuar xhepi ju mund të imagjinohet të bëhet asgjë më shumë se një herë paperweight bateria shkon jashtë.
Por merrni zemër, tech-njeri - ka një zgjidhje. disa njerëz të zgjuar kanë martuar teknologji diellore qelizë me shpinës modës së vjetër për të krijuar një stacion akuzuar ju mund të marrë së bashku me ju. të gjitha që ju duhet është një kohë e mirë pak dhe kohë, dhe ju kurrë nuk do të jetë e shkurtër në jetën e baterisë përsëri. backpacks diellore-powered janë Gadgets fundit të udhëtimit në botë të teknologjisë për të siguruar që ju të qëndroni të lidhur.