B&G FASHIONS INTERNATIONAL LIMITED

Trustworthy,Proffessional and Efficient
page_banner

Oloa

paʻu

O le faʻatauina o se mea moni paʻu e manaʻomia ai le mafaufau loloto ma le vaʻai totoʻa e iloa ai le lelei o paʻu. Mo le tele o faʻatau masani, paʻu naʻo paʻu. Ae, toatele o outou iloa le moni, e saʻo? E masani ona faʻaogaina e tagata gaosi ituaiga eseese o le paʻu, faʻalagolago i le iʻuga oloa.

A o oe o le a faʻaalu tupe tele mo le faʻatauina o au mea e sili ona fiafia i ai paʻu oloa, e tatau ona e iloa mea e lua:

“O le a le mea sili e faʻatau ai le paʻu?”

“Faʻapefea ona faʻatau le paʻu sili ona lelei?”

A o le faia o se faʻaiuga mulimuli ia te oe, o auiliiliga o loʻo tuʻuina atu i lenei paʻu taiala o loʻo iai mea uma e mautinoa lava o le a siʻitia ai lou iloa e fai le filifiliga mulimuli.

Ae, muamua ae tatou suʻea loloto i ituaiga eseese, uiga, ma foliga o paʻu, tatou muamua tilotilo i le talaʻaga o le paʻu alamanuia ma pe faʻafefea ona atiaʻe i le aluga o taimi.

Le paʻu Alamanuia
paolo tanning ua leva ona i ai mo seneturi. O se tasi o fale tuai o pisinisi i tagata. Initia, Aikupito, Eleni, Saina, ma Mesopotamians na atiae i le tele o tane tanning tulaga eseese i seneturi ao lei gaosi. O paʻu sa faʻaaoga e fai ai lavalava faʻapitoa o tusitusiga e pei o seevae, totigilima, ma ofutau. Sa faʻaaoga foi e fai ai pakete, fagu, ma e oʻo lava i aʻupega. O le Alamanuia Faʻafouina aumai uma ituaiga o fou tekonolosi alualu i luma na avea le paʻu-faia gaioiga matua lelei, siosiomaga-faauo, ma le tumama.

I le 2016, o le paʻu, paʻu, ma le paʻu alamanuia auina atu i fafo sili atu nai lo le $ 2 piliona i povi nana, puaa, ma semi-gaosi oloa paʻu.

Maketi oloa lalolagi

E tusa ai ma Lipoti a le Global Leather Goods Market 2017-2021, na faʻatautaia e le aufaʻatatau a le Technavio, o le maketi o paʻu paʻu faʻapea e tuputupu aʻe i se fua faatatau tuʻufaʻatasia taʻi tausaga (CAGR) toetoe lava 5% mai le 2017-2021.
I le 2017, o le tau atoa o le $ $ 217.49 piliona. O loʻo faʻamoemoe e oʻo atu i le $ 271.21 piliona i le 2021.
O lenei vaega o loʻo fuafua e avea ma se faʻaopoopoga o loʻo tuputupu aʻe e sili atu i le $ 53.72 piliona i le vaitau faʻamoemoe.
Ole vaega ole vaevaega ole lalolagi na iai le aoga ile $ 126.99 piliona ile 2016.
Ile 2016, na faamauina ai e le Amerika Amerika le sili atu o le paʻu tupe maua i le $ 83.67 miliona.
Ole fua ole maketi ole oloa paʻu ile $ 95.4 piliona i le 2018. E fuafua e oʻo atu ile $ 128.61 piliona ile 2022 ile CAGR e 4.36% ile vaitaimi na fuafuaina.
I le isi itu, o se lipoti talu ai nei a Technavio ua fai mai o le lalolagi paʻu paʻu o le a faamauina tupe maua o toetoe $ 289 piliona e 2022.


Taimi Post: Sep-18-2016