B&G FASHIONS INTERNATIONAL LIMITED

Trustworthy,Proffessional and Efficient
page_banner

Oloa

atotupe

Avea i le mea tatou te teuina ai a tatou tinoitupe, o le mea moni o le toʻatele o tamaloloa latou te filifilia se paʻu paʻu faʻafaigofie, ma e soʻona faʻalemafaufau, e tumau pea i le mea lilo.

O nai agaga mafaufau e mafai ona mafaufau loloto i le lanu o le paʻu, poʻo le aofaʻi o taga e maua, ae tatou masani ona le amanaia le mea moni o se atotupe o se mea faʻaalia lona sao ia te ia lava, ma lona lava vaʻaiga faʻaalia, lagona ma manogi paʻu.

Mulimuli i lenei taʻiala, ma e te le toe vaʻai i atotupe i le malamalama tutusa.

Le sitaili

E ui lava o atotupe uma e tutusa lava faʻavae autu, e i ai le tele o atotupe sitaili e filifili mai ai, ma o le aoga ma penefiti o sitaili taʻitasi e tatau ona iloiloina ma le faaeteete:

O le Tulafono Faʻaofi

O le atotupe masani, faʻaigoaina foʻi le faʻailoga, lea e gagau faʻatasi ma pepa malo i itu uma. Lau tupe faʻaalu pili alu i totonu o le taga pito i tua. E sili ona lelei ma faigofie le pili o le tulafono, ma fetaui lelei i le ofuvae o lou ofuvae e aunoa ma le faia o le pili.

 

O le Zip-solo

Laititi unorthodox, ae na faia se faamatalaga. O le zip-siosiomaga atotupe e aumaia ai se puipuiga atili ma e masani lava ona iai multifungsi vaega mo tupe mama. Ia faʻaeteete pe a filifilia le tele o lenei atotupe; le ala sipi alu uma lava i le faatausiusiuga o le atotupe ma mafai nisi taimi faaopoopo bulkiness.

 

Le fatafata

Le mamanuina e uuina faletupe e aunoa ma le lipotia po o le gaugau, o le manifinifi atotupe atigi mitamita faʻaalia se ea o le atamai (Cary Grant tauto oi latou). Faʻatasi ai ma potu mo na o mea taua, e tatau ona latou aveina i totonu o lau ato susu ma, toe tasi, le manifinifi o le atotupe o le itiiti ifo le a intrude i luga o lou suti ata.

 

O Le Tagata Taofia

O le tausoga minimalis atotupe, o se filifiliga sili ona matagofie lea mo lo tatou faʻateleina faʻaletupe sosaiete pe a naʻo pepa aitalafu e manaʻomia. O le mea masani a tagata, o pepa e mamanuina mo le laʻuina o kata, ae le o tusi tupe poo tupe.

 

O mea

O le taimi lava na e filifilia se sitaili e fetaui ma ou manaʻoga, o le isi itu o auiliiliga o mea a le atotupe. E o ifo uma i le paʻu ma fausaga.

Muamua, ia faaeteete i faʻataʻitaʻiga taugofie. Mea maulalo-lelei pei o faʻasaʻosaʻo fatu paʻepaʻe e oneone e aveese faʻaleaga ona faʻalavalava lea ma se varnish, lea e avea ai ma palasitika-i i le paʻi atu. O nei atotupe e tatau ona 'alofia.

Nai lo lena, vaʻavaʻai atotupe na faia i paʻu-faʻamamaina tamaʻi povi paʻu poʻo paʻu-fatu atoa. O nei mea na sau mai i se faʻamalologa maualuga maualuga, ma e leai se sanding na tupu. O le a latou atiaʻe foʻi se faʻailoga ile taimi, lea e loloto ai le paʻu ile lanu lelei ma matagofie.

“Mo oloa maualuluga paʻu, o lo o e sailia ni paʻu ma paʻu e tatau ona atoatoa ma aunoa ma ni pona ma le le atoatoa,” o le tala lea Mark Markfoot, o le na faavaeina le Cavesson's. "E te totogia atili mo lenei vasega paʻu, ae e aoga."

E tusa ai ma alu fausiaina, e lua ituaiga autu mo atotupe - liliu pe tipi pito. Faatasi ai ma se tipi, o le paʻu o le a tipiina ma suʻi faʻatasi faʻamavae le mata matala ua faʻaalia, lea o le a masani ona faʻapipiʻi i le resin.

O atotupe pito i tua o le ai ai ni manifinifi manifinifi, lea ua fuliina muamua aʻo leʻi teuina i mea tatau. Lenei o se taugata faʻagasologa, ae o le faʻaiuga o se sili atu mautu pito o le a umi umi. O nai mea laiti a na taua.

O anotusi

Tagata atotupe i ai se mausa o le avea uliuli pu, susu i soo se mea ma mea uma, o lea e taua e mafaufau i le mea e te moni manaʻomia e tuu i totonu i latou. E manino lava, o le a manaʻomia lou ID, tinoitupe, ma au faletupe. Ae o le a se isi mea? I le avea ai o se tulafono o lima matua, afai e te le faʻaaogaina i aso uma ona faʻafaigofie ai lea o le olaga e ala i le le tuu i totonu o lau atotupe. Laisene avetaavale? Ae a. Pusa faʻatau pauna? Ailoga.

Ole faʻamoemoega ia tausi lau atotupe ia faʻafaigofie. Soo se mea e faia i le pepa - taugofie pisinisi kata, lisiti, coupons - o le a faʻaitiitia vave ma mafua ai le soʻona faʻateleina. E faapena foi, password cheat pepa, siaki leai se avanoa ma (fano le mafaufauga) se vaega faaleoleo o ki sili ona maaleale mea e iai i se isi mea.

Le mea e aloese mai ai PU paʻu

O le polyurethane o le sili ona faʻaaogaina tele i mea sese paʻu atotupe. E ui i le lisiina o le 'PU paʻu', polyurethane leai se meaola lalafi i uma. PU atotupe foliga mai ei ai se faʻapipiʻi susulu. Latou tausaga vave ma e matua faigofie i ofuina.

Paʻu pateni

O atotupe paʻu paʻepaʻe e aofia ai paʻepaʻe paʻu ua faʻalaliliina ma se faʻamalama paʻepaʻe pei o se tioata, ma vavaeʻesea soʻo se amio. O paʻu faapena e pa'ū faigofie i faʻalavelavea ma vaeluaina.

Lelei 'paʻu

O se lauiloa maualuga auala auala e foliga mai o se mautinoa o le lelei, ae e toetoe lava leai se uiga. O le paʻu 'paʻu' e mafai ona faʻasino i soʻo se numera o mea e le manaʻomia e pei o paʻu paʻu (faʻapipiʻi o paʻu faʻapipiʻi faʻatasi) poʻo le paʻu paʻu. Tau mai, o se 'ato' paʻu atotupe e le atiaʻe se faʻailoga.


Taimi Post: Tesema-29-2019