B&G FASHIONS INTERNATIONAL LIMITED

Trustworthy,Proffessional and Efficient
page_banner

Oloa

National aso

O le  National Day of the People's Republic of Saina  (Saina: 国庆节; pinyin: Guóqìng jié) o se aso malolo lautele i le People's Republic o Saina e faamanatu ai lo latou aso o le atunuu, ma e faamanatuina i tausaga uma ia Oketopa 1.

Na faʻavaeina le PRC ia Oketopa 1, 1949, ma se sauniga i le Tiananmen Square. Tasi le mea e ao ona maitauina e le faʻavaeina le PRC i lena aso, ae o Setema 21, 1949. O le malo o tagata tutotonu na pasia le iugafono i le National Day of the People's Republic of Saina ia Tesema 2, 1949, ma faʻailoa atu o Oketopa O le 1 o le National Aso.

O le National Day e faʻailogaina le amataga o se tasi o le Golden Weeks i le PRC. Peitaʻi, sa i ai ni faʻafinauga lata mai pe tatau ona tausia vaiaso auro.

O le National Day e faʻamanatuina i le atunuʻu atoa o Saina, Hong Kong, ma Macau i le tele o faʻamanatuga faʻatulagaina e le malo, e aofia ai mea faʻapapa ma mea faʻafiafia. O nofoaga faitele, pei o le Tiananmen Square i Beijing, ua teuteuina i se faʻamanatuga autu. O ata o taʻitaʻi faʻaaloalo, pei o Mao Zedong, o lo o faʻaalia faʻalauaʻitele.


Taimi Post: Sep-27-2016