B&G FASHIONS INTERNATIONAL LIMITED

Trustworthy,Proffessional and Efficient
page_banner

Oloa

FAʻAFETAI

O le ato faafafa i tulaga lautele e pa'ū i totonu o se tasi o le fa vaega: le auivi, o fafo o le tino, totonu o le tino, ma se tino. O le pusa o loʻo i ai, pe a i ai nei, e tautua e lagolago le taga ma tufatufaina atu le mamafa o mea i totonu o le tino i le tino talafeagai lelei, e ala i le faʻaliliuina tele o le mamafa i le puimanava ma vae. O le tele o le mamafa o lea ua aveʻese mai tauau, faʻaitiitia le avanoa o manuʻa mai tauau fusi tauau (tele ato faʻafaʻatoa faʻatinoina na o fusi tauau e mafai ona afaina ai le tulaga o se tagata o loʻo aveina sili atu nai lo 14 kg (30 lbs)), faʻapea foi ma itiiti faʻaititia o le pito i luga tino tele o gaioiga. Tele o ato faafafa e mafai ona tapunia pe i se faʻamau fai taga, sipi, poʻo se matutu-ato tapunia ituaiga e ui o ni nai faʻaaogaina faʻaaogaina se toso e fusi faʻatasi ma se loka loka mo le vaega autu.

O le bodypack o se  ato faafafa  fetaui ma se tasi pe sili atu taga e taofi i luga o le fatafata o loʻo ofuina ma utaina i se auala o le uta i le pito i luma ma le uta i tua e latalata i tutusa. O le tele o le uta i le bodypack tauaveina e ato. O le mea lelei avega faiga e le tatau ona faʻalavelavea ai le tagata e masani ona faʻaalia le paleni, paleni ma le lelei. O le avega e tatau ona tufatufa atu i luga o le auivi faʻavae i se auala tutusa, ma e le tatau ona faʻatupuina ai le paleni malosi o le tino.

E leai se mea

O le faigofie  ato faafafa faafafaʻi o se ato faʻapipiʻi i se seti o tauau fusi. O afifi na e faʻaaogaina mo feʻaveaʻiga lautele o oloa, ma e i ai aga eseʻese. O mamanu faigofie e aofia ai le tasi taga autu. E mafai ona tuʻufaʻatasia faʻatasi ma fusi iʻusiʻu, aʻo nisi faʻataʻitaʻiga sili ona lelei e faʻaopopo ai isi taga, manoa fusi, faʻapipiʻi fatafata, fusi i tauau iʻuga, fusi i tua, ma i nisi taimi mea e mafaufau loloto ai mo le faʻaopopoina o le saogalemu i le po. O nei afifi e masani lava ona gaosia e le taugofie.

O nisi o loʻo teu fafo, ae maise o loʻo faʻatau atu mo ni savaliga sopo.

O le saogalemu o nisi o mamanu o nei ato faafafa ua faitioina e le UK NHS, o le tele o ato mamanu ua manatu "le saogalemu" mo tamaiti.

Fagu faavaa afifi

O auivi o loʻo i fafo e teu ai avega mamafa (> 20 kg poʻo le 40 lb), e maua ai e le tagata faʻaoga le tele o le lagolago ma le puipuiga, ma le sili atu le tufatufaina o le mamafa i lo le taga faigofie. O laupepa laupapa na fai mai mo seneturi i le lalolagi atoa. Masalo na faaaogaina e Ötzi le Iceman se tasi i le Copper Age Alpine Italia, [2] [3]  e ui ina talitonu nisi o tagata suesue i mea tau eleele, o le tino na maua i le tino o se vaega o le kiona. O ia mea e masani ona faʻaaoga i tulaga tau militeri ma mauga; [4]  uamea faʻaaliga muamua na aliali mai i le ogatotonu o 20th seneturi.

O le faʻavaʻa o le pusa teu fafo e masani ona faia mai alumini, isi uʻamea uʻamea uʻamea, ma lata mai faʻamalosia fulufulu faʻapipiʻi uamea poʻo palasitika ma o loʻo faʻaogaina faʻatasi ai ma se faiga o fusi ma faʻataʻamilomilo faʻamautuina e taofia ai le fesoʻotaʻiga i le va o le uʻamea ma le tagata i tua. I le faʻaopopoina i le faʻamafanafanaga, o lenei "tu i fafo" e maua ai le faʻaopopoga o le faʻatupuina o le ea i le va o le tino ma le tua o tagata. Mo lenei mafuaʻaga, i fafo atu o atigipusa pusa e masani ona manatu o se "sili malulu uta" nai lo totonu faʻavaʻa mamanu. O auivi o loʻo i fafo atu o loʻo i ai se mea "taga" lea e masani ona laʻititi atu nai lo le auivi o loʻo i totonu o le tino, peitaʻi o loʻo faʻaalia vaega i luga ma lalo ifo o le taga ina ia faʻapipiʻi ai ni mea tetele. I se faʻaopopoga, o le taga e masani ona mafai ona aveʻesea atoa, faʻataga le tagata e faʻaaoga ia masani le faʻatulagaina o lana avega, poʻo le felauaiga o se mea e le masani ai avega e pei o le kuata taʻaloga manu. O pusa o le militeli e masani ona fai i fafo fuafuaina ona o lo latou agavaʻa e amoina avega o foliga eseese, lapoa ma mamafa

Ato i totonu faʻapipiʻi

O le ato faafafa  o se mea fou faʻatoʻa faia, na faia i le 1967 e Greg Lowe, o ia na alu e saili Lowe Alpine ma Lowepro, kamupani o loʻo faʻapitoa i ato faafafaʻi ma isi ituaiga o ato ato mo eseese masini. O le i totonu o le tino-pusa e i ai se vaega tele ie e siosiomia ai i totonu o se faʻavaʻa o loʻo i ai ni fasi alumini, titanium poʻo le palasitika, o nisi taimi ma faʻaopopo uʻamea tumau e faʻamalosia le faʻavaʻa. O se faʻasologa faigata o fusi e galue ma le faʻavaʻa e tufatufa le mamafa ma taofi mau lelei. O le faʻavaʻa i totonu e faʻatagaina le afifi e fetaui lelei i le tagata e ona le tua ma ia faʻaleleia le suiina o le uta, lea e manaʻomia pe a auai i gaioiga e aofia ai gaioiga luga o le tino e pei o le tauivi i luga o papa ma faaseʻe. Ae a, le fufusi lelei faaitiitia ventilasi, o lea o nei ituaiga afifi e foliga sili atu afu nai lo fafo pusa afifi. O le fausaga i totonu foi e mafai ai mo se potu tele teu; nai mata lash (e aofia ai lalagaina fusi ma fusi mo ato moe ma isi mea lapopoa) atonu o iai nei, ae ona o le faʻavaʻa o loʻo tuʻufaʻatasia, e faigata ona puipuia ma le saogalemu o lapisi ma mamafa mea e le ofi i totonu o le potu i fafo o le afifi. Paʻu i totonu o afifi na muai mafatia mai uta avega laiti ma le faigofie le fetaui lelei i le faʻamalosi savali, ae fou faʻataʻitaʻiga ua faaleleia tele i nei itu. I se faʻaopopoga, ona o lo latou mautu fetaui lelei, o le faʻaleleia atili i totonu tino faʻataʻitaʻiga ua tele na suia tulaga i fafo fausaga ato mo le tele o gaioiga.

Taaloga

Taʻaloga afuala ma le mimita o mea laʻititi e faʻaavanoa ma se talaaga latalata i le tino, lautele fusi ma mafai ona o mai ma fusi vai ma fusi suilapalapa mo tamoe, tietie uila pe savali. Camelbak o se tasi lea kamupani sili ona lauiloa mo lona faʻaavanoaina pusa. Ole tosoina o loʻo iai le mimiti e laʻititi ma lilo, tele i lalo ole 2 lita ma pito i lalo ole lita. Latou te nonofo faʻalalo i lou tua. O fusi e faʻamalosiʻau i le pito i luga o lou tino e taatele e pei o fusipaʻu suilapalapa. Ole tiʻetiʻe ole kalaka ole eletise e ono ile sefulu lita e maualuga maualuga i lou tua. E le manaʻomia fusi faʻamalosi i le tino e ui lava o loʻo manaʻomia ona mamafa le maulalo ia tulaga. E ui ina e oʻo i le 10 i le tolu sefulu lita le lautele o ave mea laiti, ma e masani ona lapoʻa ma mamafa naua. E tolusefulu ma le ono i le onosefulu lima lita ma luga atu e masani ai. Compression fusi i luga o le tino ma tauau faapea foi ma fusi suilapalapa e taua.

www.bng-intl.com


Taimi Post: Aug-18-2018